zaterdag 27 juli 2013

Maison Romantique

Maison Romantique
 
Met trots en een beetje tegenzin , dus wat mij betreft een met gemengde gevoelens, sta ik deze maand in het Franse nummer van Maison Romantique .
Ik was een beetje teleurgesteld en wou het eerst niet kenbaar maken, misschien dat ieder ander nu denkt wat een onzin, maar ik had me toch heel erg op dit artikel verheugd en het viel mijzelf zo enorm tegen.
Nu een aantal weken verder en verschillende reacties aangehoord te hebben denk ik dat ik er toch wel tevreden mee moet wezen.
Wat is nu het geval, we hadden eigenlijk het hele artikel al op de computer binnen gekregen een maand ervoor en het zag er prachtig uit!!!
Toen we zelf het blad ontvingen schrok ik toch wel aan beetje aangezien ons huis heel veel ramen heeft en erg licht is qua kleur en lichtval.
Ons huis lijkt in de reportage erg donker omdat het artikel heel donker is afgedrukt, de muren lijken grijs en er zit een groene grauwe waas over de foto's .
Ik weet niet of het bewust is gedaan maar ik zelf houd juist van licht en open.
Maar goed, even een teleurstelling dus maar uiteindelijk ben ik er nu toch wel trots op want het is toch een eer om er in te komen staan!!
Hier wat foto's die geplaatst zijn alleen dan de orginele foto's !!!